Изработка на сайт - глезотия или необходимост?

Изработка на сайт – глезотия или необходимост?

Изработка на сайт – глезотия или необходимост?

Ако ме бяхте попитали преди няколко години, може би щях да отговоря, че изработка на сайт ви е необходима, ако имате голяма фирма да речем.

Днес обаче нещата не стоят така. Уебсайтът е необходимост, ако искате да развивате какъвто и да е бизнес.

Живеем в такива времена, в които силата на интернет е толкова голяма, че ако не популяризирате бизнеса си във виртуалното пространство, просто нямате шанс да се преборите с конкуренцията.

Ако все още нямате сайт, време е да се замислите за изработката на такъв, за да откриете своето място в нишата, в която искате да се развивате.

Да видим защо ви е необходим уеб сайт.

Представете си, че имате бизнес за изработка на копчета. Копчетата, които произвеждате са със страхотен дизайн, качествени са и вие предлагате много голямо разнообразие от модели. До тук добре, обаче произведените копчета трябва да ги продадете, нали?

Опитвате да ги предлагате на местните фирми и може би те ще сключат с вас договор, ако отидете на място с мострите си. Но това дали ще е достатъчно, за да се наложите като добър производител на копчета? Дали в останалата част на страната някой ще знае, че вие сте страхотни? Веднага ви казваме – никой няма да се заинтересува от вашите продукти, защото просто не знае, че съществувате.

С изработката на сайт, вашия бизнес ще се популяризира изключително много, тъй като днес всеки, който търси какъвто и да е вид услуга или продукт първо проверява в интернет.

Ако в интернет ви няма – вашият страхотен бизнес с копчета също го няма.

За да се наложите на пазара, едно от важните условия е да се обърнете към някоя фирма, която да ви изработи сайт.

На страниците му можете да представите компанията си, да предложите своите продукти, да дадете подробна информация за качествата на вашите продукти. Веднъж затвърдили позициите си на коректен партньор, посетителите ви ще се увеличат многократно, а клиентите ще започнат да ви търсят.

Какви са стъпките, които следват изработката на сайт?

Първото, което трябва да направите е да откриете фирма, която предлага такъв вид услуги. Важно е да разгледате портфолиото на поне няколко такива фирми и едва тогава да изберете подходящата според вас.

Следващият момент е да се свържете с фирмата и да се срещнете с нейни представители, където да обсъдите проекта.

В изработката на сайта взимат участие: програмисти, дизайнери, копирайтъри и други членове на екипа на фирмата, която сте наели.

Всеки един етап, който протича при изработката на страницата ви се съгласува с вас, докато се избистрят и най – малките детайли, докато сайтът се превърне в това, за което сте си мечтали.

След като е направен дизайна, определена е структурата, уеб страницата е напълнена с контент и след тестовете как се държи сайта в уеб пространството, вие вече имате един сайт, който не само ще ви радва, но и който ще работи за развитието на вашия бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *